Dakwerken Rotterdam

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen

Asbest in uw leefomgeving? Schakel Dakwerken Rotterdam in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

WAT IS ASBEST?

Asbest is een verzamelnaam van mineralen die zijn uit fijne, kleine vezels die vrijwel niet met het oog waar te nemen zijn. Asbest wordt al sinds de oudheid gebruikt voor diverse doeleinden. Tot in de jaren tachtig is het veel gebruikt als bouwmateriaal. Dit om de simpele redenen dat het sterk, slijtvast, isolerend en goedkoop was.

Zolang asbest in gebonden toestand verkeert, is er geen gevaar voor gezondheid. Als losse vezels, na het asbest verwijderen of verwerken, echter ingeademd worden lopen zij vast in de kleine luchtwegen en longblaasjes. Op langere termijn kunnen er door blootstelling aan asbest verschillende asbestziekten ontstaan. In Nederland sterven volgens de Gezondheidsraad jaarlijks naar schatting zo’n 1.600 mensen aan asbestziekten.

Tot 1 juli 1993 mocht asbest nog verwerkt worden. Daarna werden de gevaren van asbest bekend, en heeft de overheid heeft gesteld dat asbest op een vakkundige en gecontroleerde manier verwijderd moeten worden. Dit moet verantwoord gebeuren.

ASBEST VERWIJDEREN DOOR Dakwerken Rotterdam

Voor asbest verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in asbesthoudende golfplaten verwijderen en de complete dakrenovatie te verzorgen.

OVER ROTTERDAMSE DAKWERKEN

Dakwerken Rotterdam heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wij komen naar:

Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden, 
Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer

Waarom
Dakwerken Rotterdam?