Dakwerken Rotterdam

DAKGOTEN

Dakgoten

De dakgoten raken een aantal keer per jaar vol met bladeren en zand waardoor uw dakgoten worden aangetast. Zonder het benodigd onderhoud krijgt u lekkages, verstoppingen of overstromingen. Het tijdig schoonmaken van uw dakgoot is daarom dan ook van het grootste belang. Het aanleggen van een goede en juiste dakgoot is vakmanschap. Omdat er veel verschillende typen huizen zijn is het de kunst om juist dat materiaal te gebruiken dat geschikt is voor uw woning.

Dakwerken Rotterdam verstaat dit vak en wij adviseren u graag hierover. Wij verzorgen naast het advies natuurlijk ook de levering, aanleg en onderhoud van uw dakgoot, zinkwerk en/of dakbedekking.

Natuurlijk kan er lekkage ontstaan op diverse plekken. Daarnaast kan water dat langs de muur stroomt zich gaan nestelen achter de buitenmuur. En hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. En natuurlijk zorgt een slechte regenwaterafvoer ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan gaan toeslaan.  Uw dakgoot en regenpijp kunnen zelf begroeid raken als er niet regelmatig gereinigd wordt. Dit zorgt voor extra schade. Daarnaast vinden muggen stilstaand water een ideale plek om te gedijen.

 

 

PER DIRECT HULP NODIG?​​​

Ook voor alles op het gebied van dakgoten kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of de aanleg van een nieuw hemelwaterafvoer systeem. Onze dakdekkers zijn ervaren in alle typen dakgoten en werken met diverse materialen als zink, kunststof/PVC, RVS en polyester.

Waarom
Dakwerken Rotterdam?


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!