Dakwerken Rotterdam

DAKRENOVATIE

Dakrenovatie

Is jouw huis toe aan dakrenovatie? Of moet je complete dak vervangen worden? Een dakrenovatie is nodig wanneer er een (groot) deel van het dak beschadigd is. Ook wanneer er een dak zijn levensduur heeft bereikt (30-50 jaar) is het goed om een dakrenovatie te overwegen. Houd de staat van uw dak goed in de gaten om gebreken op tijd op te merken en zo tijdig in te kunnen grijpen.

DAKRENOVATIE DIE BIJ UW SITUATIE PAST

Heel wat dakwerken vallen onder de term dakrenovatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe dakbedekking of het plaatsen van dakisolatie. Welke werken nodig zullen zijn, is onder meer afhankelijk van de staat van het dak.

Soms is de dakbedekking simpelweg versleten. In dat geval is het verstandig om de dakbedekking zo snel mogelijk te laten vernieuwen door een professional. Ook het vervangen of plaatsen van dakisolatie kan gedaan worden tijdens een dakrenovatie. Hierbij wordt warmteverlies voorkomen en is uw dak beter bestand tegen het Nederlandse wisselvallige weer.

Wanneer de dakconstructie ernstig is aangetast door bijvoorbeeld vocht, kan het nodig zijn dat de volledige dakconstructie moet worden vernieuwd. Dit is een ingrijpende klus, maar u heeft daarna wel lang profijt van een nieuwe dakconstructie.

Dakwerken Rotterdam zorgt er graag voor dat uw dak zo spoedig mogelijk gerenoveerd wordt, zodat u lang van een goed dak kunt genieten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Stel uw vraag via onderstaande informatieformulier!

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

 


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!