Dakwerken Rotterdam

DAKBEDEKKING

Dakbedekking

Voor ieder type dak zijn er verschillende soorten dakbedekking mogelijk. Zo zijn bepaalde soorten uitermate geschikt voor platte daken en andere typen voor hellende daken. Ook hebben wij diverse soorten dakbedekking welke geschikt zijn voor zowel schuine als platte daken. Dit komt mooi uit wanneer u bijvoorbeeld een puntdak heeft met een dakkapel met plat dak. ​

WIJ WERKEN MET ALLERLEI SOORTEN DAKBEDEKKING​​

Onze ervaren dakdekkers kunnen u van gedegen advies voorzien wanneer u nog geen keuze heeft gemaakt, of twijfelt tussen bepaalde soorten dakbedekking. Wij werken onder andere met de type dakbedekking:

OVER ROTTERDAMSE DAKWERKEN

Dakwerken Rotterdam heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Waarom
Dakwerken Rotterdam?


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!