Dakwerken Rotterdam

DAKISOLATIE

Dakwerken Rotterdam isolatiefolie 

Dakwerken Rotterdam werkt al jaren met de SuperFoil. De levensduur van de folie is ruim 30 jaar. Daarnaast geeft de  fabrikant ook 10 jaar garantie op de SuperFoil. De folie is slechts 40 milimeter dik waardoor het eenvoudig te verwerken is en ruimtebesparend. Ondanks de minimale dikte behaal je toch een hoog rendement met deze folie! De hoge RC-waarde van 2,49 staat garant voor een goede isolatie.

Welke soorten dakisolatie zijn er?

Dakwerken Rotterdam  biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit diverse isolatiemateriaal. Bij het kiezen van een geschikt isolatiemateriaal zijn de isolatiewaarde, het type dak en de isolatiewijze (binnen/buiten/zoldervloer) belangrijke factoren. Enkele veelgebruikte materialen voor het isoleren van daken zijn:

 1. Glaswol: glaswol is erg eenvoudig te plaatsen en het is een redelijk goedkoop isolatiemateriaal. Door de samendrukbaarheid kan je deze minerale wol makkelijk tussen de kepers van het dak plaatsen. Bovendien heeft glaswol ook goede geluidswerende eigenschappen.
 2. PUR-schuim: met PUR-schuim (voluit polyurethaanschuim) kan je goed alle hoeken en gaten opvullen. Zo ontstaat een naadloze dakisolatie, wat de efficiëntie natuurlijk ten goede komt. De korte droogtijd is een andere troef van dit isolatiemateriaal.
 3. Isolatieplaten: dakisolatieplaten zijn vaak beschikbaar in grote afmetingen, waardoor de isolatiewerken snel kunnen opschieten. Meestal worden deze platen gemaakt uit PIR, PUR, XPS of EPS. In vergelijking met glaswol leveren ze een minder goede geluidsisolatie, maar je hoeft ze minder dik te plaatsen om dezelfde isolatiewaarde te bekomen.
 4. Milieuvriendelijke dakisolatie: aangezien sommige isolatiematerialen, waaronder PIR en PUR, nogal milieuonvriendelijk zijn, zijn er tegenwoordig heel wat ecologische isolatiematerialen beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtwol of cellulose.
Dakwerken Rotterdam werkt met Unidek dakplaten! 

Unidek Aero is een isolerend alles-in-1 dakelement met een kern van EPS Platinum, brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066, voorzien van 4 geïntegreerde verstijvers van 19 mm hoog en 45 mm breed. De buitenzijde is voorzien van een 3 mm spaanplaat met groene folie en ruitmotief en 3 tengels van 20 mm hoog en 30 mm breed. De binnenzijde is voorzien van een 12 mm gipskartonplaat, die tussen 2 verstijvers is aangebracht, afgewerkt met een 3 mm spaanplaat voorzien van een witte zichtzijde.

Dakwerken Rotterdam werkt met PIR hardschuim isolatie!
 • Hoog rendement PIR
 • hardschuim lambdawaarde vanaf 0,022 W/m·K
 • Ruimtebesparend t.o.v. traditionele isolatiematerialen
 • Licht van gewicht
 • Ideaal voor nieuwbouw en renovatie
 • Eenvoudig te verwerken
 • Blijvend thermisch rendement
 • Gaat de levensduur van een gebouw mee


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!