Dakwerken Rotterdam

Dakkapellen

Dakkapellen

Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u meer licht en ruimte in huis. U heeft de keuze uit een prefab of traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel wordt ‘kant-en-klaar’ bij u op het dak geplaatst en een traditionele dakkapel wordt ter plekke gebouwd. Daarnaast kunt u kiezen voor een houten, kunststof of polyester dakkapel. U profiteert van een dakkapel door de:

  • Extra ruimte
  • Hogere verkoopwaarde van uw huis

Hogere verkoopwaarde van uw huis

Na de plaatsing van een dakkapel is uw huis direct meer waard. Door de dakkapel krijgt u namelijk een groter beloopbaar vloeroppervlak. Dit is het aantal m2 waar u kunt staan en lopen. Dit grotere vloeroppervlak zorgt voor een hogere taxatiewaarde van uw woning. U heeft dus niet alleen praktisch profijt van de extra ruimte, de verkoopwaarde van uw huis stijgt ook dankzij een dakkapel.

OVER ROTTERDAMSE DAKWERKEN

Dakwerken Rotterdam heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wij komen naar:

Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw,
De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Honselaarsdijk, Katwijk, Leiderdorp, Leidschendam, Leiden, Lekkerkerk, Maassluis,
Nieuwerkerk aan den IJssel, Nootdorp, Noordwijk,
Pijnacker, Rijswijk, Rokkeveen,
Rotterdam, Sassenheim, Schiedam,
Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Zevenhuizen, Zoetermeer

Waarom
Dakwerken Rotterdam?