Dakwerken Rotterdam

DAKRENOVATIE

Dakrenovatie

Dakwerken Rotterdam heeft meer dan 35 jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van onder meer platte daken, hellende daken en zadeldaken. We adviseren u graag over de mogelijkheden, zoals het schoonmaken en impregneren van dakpannen, het aanbrengen van dakbedekking of schoorsteenrenovatie.

Stormschade, vochtige plekken aan het plafond, een lekkende dakgoot en/of beschadigde dakpannen? Dan is dakrenovatie de oplossing. Het renoveren van uw dak zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het dak van uw woning. Het is vaak lastig inschatten wat er moet gebeuren aan uw dak als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. Maak daarom een afspraak met Dakwerken Rotterdam om te kijken naar wat de beste oplossing is voor het probleem met uw dak.

VORMEN VAN DAKRENOVATIE​​

1) Nieuwe dakbedekkingdak renoveren onderdak
Het kan gebeuren dat je dakbedekking na verloop van tijd versleten raakt. Je kan de bedekking dan vernieuwen.

2) Dakisolatie plaatsendak renoveren onderdak
Laat je een dakrenovatie uitvoeren, dan kan je meteen ook investeren in dakisolatie langs buiten. Het isoleren van het dak langs buiten is handig als de binnenzijde van het dak al is afgewerkt. Bovendien verlies je dan geen ook geen binnenruimte en is de dakconstructie beter beschermd tegen temperatuurschommelingen.

3) Onderdak plaatsen
In veel oude woningen is er geen onderdak aanwezig. Nochtans is dit een belangrijk onderdeel van het dak; het is een beschermingslaag die tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking ligt. Het onderdak zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal en de onderliggende constructie niet aangetast worden door vocht, stof en wind.

4) Volledige dakconstructie vernieuwen

Niet alleen bij nieuwbouwprojecten worden nieuwe daken geplaatst. Ook bij renovaties van bestaande daken kan het nodig zijn om de volledige dakconstructie te vernieuwen, bijvoorbeeld als de constructie begint door te zakken of aangetast is door vocht. Aangezien het plaatsen van een nieuw dak een ingrijpende klus is, kunnen de kosten hiervan erg hoog oplopen.

Waarom
Dakwerken Rotterdam?


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!