Dakwerken Rotterdam

SHINGLES DAKEN

Shingles daken

Het gebruik van shingles is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en wordt in Nederland steeds populairder. Zeker voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en dergelijke. Een dak bedekken met shingles is niet alleen decoratief, maar ook veel eenvoudiger dan het aanbrengen van dakpannen of een dakbedekking van bitumen.
 
De nok- en hoekkepers van het dakvlak worden afgewerkt met zo genoemde nok- of hoekshingles. Hierdoor wordt de waterdichtheid gegarandeerd en tevens wordt hiermee voor een afgewerkt geheel gezorgd. U Heeft een schuin dak (minimaal 25 graden) en u wilt hierop mooie dakbedekking met een lange levensduur, dan kunt u ervoor kiezen om door Dakwerken Rotterdam shingles op uw dak te laten monteren.
 
Een bitumen dakbedekking van shingles is duurzaam en van een goede kwaliteit tegen relatief lage kosten. En inmiddels in een groot aantal modellen en kleuren te verkrijgen. Vaak wordt de shingle gebruikt als alternatief voor een leisteen dakbedekking. De shingle kan gebruikt worden voor zowel woonhuizen, vakantiewoningen als voor schuren en tuinhuizen.

BINNEN 24 UUR GRATIS OFFERTE OP MAAT​

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Waarom
Dakwerken Rotterdam?


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!