Dakwerken Rotterdam

STORMSCHADE

Stormschade

Heeft u schade aan uw dak vanwege storm? Bij stormschade kunt u denken aan een lekkage of een aantal missende dakpannen. Het is natuurlijk wel gewenst dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Dakwerken Rotterdam staat ook in dringende situaties voor u klaar met onze spoedservice. 24 uur per dag, 7 dagen per week verhelpen wij uw stormschade binnen de kortste keren.

ZO SPOEDIG MOGELIJK BIJ U MET ONZE SPOEDSERVICE

Indien de schade niet snel genoeg wordt gerepareerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor uw woning. Zo kan indringend vocht schimmel, rot en andere narigheid veroorzaken. Bovendien zal de isolatie van uw woning niet meer optimaal werken. Wij willen natuurlijk niet dat u in de kou komt de zitten: neem daarom contact op met onze spoedservice via 0626945370!
 

Na de reparatie leggen wij u uit wat u kunt doen om stormschade in de toekomst te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen! Vaak wordt stormschade vergoed door uw verzekeraar tegen een scherpe prijs. Na het uitvoeren van de benodigde reparaties zullen wij samen met de verzekeraar het schadebedrag regelen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken, en kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een huis zonder stormschade!

Waarom
Dakwerken Rotterdam?