Dakwerken Rotterdam

vogelnest

Vogelnest

Vogelnest verwijderen? Wij werken zowel op schuine als platte daken en bieden een 24-uursservice. Alle dakwerkzaamheden worden op professionele wijze opgepakt, zónder overlast. Wilt u de vogelnest laten verwijderen opus dak? Belt u dan op 0626945370! Wij staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

VOGELNEST VAN DAK LATEN VERWIJDEREN

Wij werken uitsluitend met professionele dakdekkers die met de nieuwste technologie werken om uw probleem te verhelpen. Door voor ons te kiezen en met professionals te werken is de kans op verdere problemen minimaal. Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw dakreparatie vaak meteen uitvoeren. Bij calamiteiten wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie. 

Vogelwerende dakvoetprofielen

Heeft u last van vogels die zich onder uw dakpannen nestelen? Dit kan voorkomen worden door vogelwerende dakvoetprofielen te plaatsen aan de onderkant van uw dakbeschot.

Wanneer u last heeft van vogels die zich onder uw dakpannen nestelen, zorgt dit voor een aantal problemen voor uw dak. De vogels pikken de isolatie weg en gaan zich nestelen op uw dakbeschot. Dit zorgt voor schimmels en houtrot. Als u merkt dat er vogels zich nestelen onder uw dakpannen dient u direct actie te ondernemen, want als u de vogels laat zitten zorgt dit ervoor dat ze een groter deel van uw dak gaan gebruiken.

Het voorkomen van vogels die zich nestelen onder uw dakpannen kan eenvoudig worden opgelost door het plaatsen van vogelwerende dakvoetprofielen. De dakvoetprofielen worden geplaatst op de eerste panlat. Doordat deze dakvoetprofielen uitsteeksels hebben waar de dakpannen overheen vallen, kunnen de vogels op geen enkele mogelijkheid nog onder uw dakpannen komen.

Een bijkomend voordeel van het plaatsen van vogelwerende dakvoetprofielen is dat het spatwater vanuit de dakgoot tegengaat. Als er in uw dakgoot water staat en het gaat regenen, levert dit spatwater op die onder de eerste rij dakpannen tegen het dakbeschot aan spat. Door de vogelwerende dakvoetprofielen wordt dit tegengegaan, omdat deze profielen het spatwater tegenhoud.

Wij komen naar:

Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden, 
Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer

Waarom
Dakwerken Rotterdam?